LAST RARE UNIQUE ITEM DOG SCULPTURE, in reference to MR. ALBERTO GIACOMETTI!

By The Sweet Home Make

Kedi Figürlü Kumbara: Çocuk ve Bedek Odasına Dekoratif Ev Akseasuarı

Estetik ve dekoratif bir şekilde tasarladığımız bu estetik Kedi Kumbara ürününü bebek ya da çocuk odasına ve özellikle de kedi sever insanlara Ev Aksesuarı konseptine yaratıcı bir katkı sağlayacak bir ürün olarak sunuyoruz. Ev aksesuarı konseptine estetik ve dekoratif bir katkı sunan bu kumbara ve depolama ürünü demir malzeme kullanılarak üretilmektedir. Demir malzeme kullanarak tasarlanan bu estetik kumbara, tasarım aşamasında pek çok sanatsal yetkinlik ve yeterlilik sürecinden geçerek nihai halini almıştır. Üründe de görebileceğiniz üzere modern ve pastel renklere retro ve vintage bir stil eşlik etmektedir. Bu ürüne ev aksesuarı olarak sıradışı bir estetik görüntü kazandırmıştır. Ürünü çocuk ya da bebek odası olmak üzere, oturma odası, mutfak, banyo, kiler, yatak odası ya da ofis gibi pek çok alanda işlevsel bir kumbara ürünü ya da dekoratif bir süs eşyası olarak kullanabilirsiniz. Estetik işlevselliği bir arada sunan bu ürün aynı zamanda kedi seven insanlar için de yaratıcı ve ideal bir hediye seçeneğidir. Hediye seçiminize estetik ve tematik bir rehberlik sağlar. Kedi sahibi arkadaşlarınız ya da genel anlamda kedi seven arkadaşlarınız için ideal ve iyi bir seçim olabilir. Ürünü Almanya, Avusturya ve Tüm Avrupa ülkelerine ücretsiz sevkiyat olarak gönderiyoruz. 

Bu içerik Avrupa bölgesinde yaşayan Türkler için hazırlanmıştır. 

Kedi Figürlü Kumbara: Çocuk ve Bedek Odasına Dekoratif Ev Akseasuarı

Ürünü satın almak ve ürüne dair diğer temel detayları görmek için yukarıda işaretli yerlere tıklamalısınız, bu sizi ürünün sepete ekleme sayfasına yönlendirecektir.

 

Almanya, Avusturya, İsviçre gibi yerlerde Türk ve Türkçe konuşma kültürünü internet aramalarında ve alışverişlerinde dahi yaşatan vatandaşlarımız için Türkçe olarak hazırladığımız bu metnin bir Türk tarafından yazıldığını da söylemeliyiz.